bars

Înmormântare Completă Pensionari (0 Lei).
Se achită cu talonul de pensie.
GRATUIT Deces Acasă sau Spital = 0 Lei

  • Sector 1 - Ion Mihalache
  • Sector 2 - Șos. Pantelimon
  • Sector 3 - Dristor
  • Sector 4 - Șos. Olteniței
  • Sector 5 - Rahova
  • Sector 6 - Dr. Taberei

Servicii

Medic legist constatator

Certificatul se elibereaza in 24 de ore din momentul constatarii decesului. Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul Medico-Legal.

Îmbălsămare

Este foarte importanta deoarece este recomandata prin lege. Acest serviciu este obligatoriu in cazul depunerilor la capela sau pentru eliberarea autorizatiei de la SANEPID.

Toaletare

Reprezinta pregatirea persoanei pentru inmormantare sau incinerare (spalat/imbracat/barbierit/fardat) si se face de catre persoane specializate.

Declarare deces

Eliberarea certificatului de deces, adeverinţa de înhumare şi autorizaţia Sanepid ce trebuiesc eliberate, precum şi dosarul pentru ajutorul de deces, presupun drumuri anevoioase.
Noi vi le aducem direct la domiciliul dumneavoastră.

Livrare sicriu și cruce

O gama completa de sicrie din diverse esente de lemn. Puteti cauta sicriele dupa categoria dorita (sicrie sociale, sicrie medii, sicrie de lux, sicrie pentru copii si sicrie pentru oseminte) sau dupa pretul sicriului.

Transport și manipulare

Transportul funerar il asiguram pentru persoanele decedate care trebuie inmormantate intr-o anumita locatie. Avem la dispozitie masini funerare autorizate care pot sa acopere toate necesitatile dumneavoastra.

Depunere la capelă

Dacă familia nu dorește ca priveghiul să se desfășoare acasă, trupul neînsuflețit se poate depune la capela cimitirului sau bisericii. De obicei, acestea sunt închise pe timpul nopții, însă agenția funerară poate colabora cu anumite biserici care oferă program non-stop al capelei, astfel încât să se poată realiza servicii funerare precedate de un priveghi neîntrerupt.

Parastas

Parastasele sunt mesele care se fac pentru pomenirea mortilor in ziua inmormantarii, la trei zile, la noua zile, la patruzeci de zile si la un an. Aceste pomeni sunt compuse din mese la restaurant, coliva, pachete cu alimente si colaci.

0735 100 500

Apelabil Non-Stop